بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو
محتوای آموزشی- اطلاعرسانی

راههای انتقال:
تماس با خون دام در هنگام ذبح یا تماس با لاشه دام و گوشت تازه
گزش کنه یا لهکردن با دست
تماس مستقیم با خون
بزاق،ادرار،مدفوع و استفراغ بیمار یا تماس با خون و ترشحات بیماران مبتلا
علائم بیماری:
▪ سر درد
▪ تب
▪ دردهای عضلانی
▪ لرز
پیشگیری از بیماری:
حتی الامکان خرید و ذبح دام را از میادین معتبر و کشتارگاههایی با تائیدیه بهداشتی انجام دهید.
اگر قصد ذبح دام در خانه را دارید،حتماً از دستکش ،پیشبند ،ماسک و چکمه برای ذبح و قطعه قطعه کردن گوشت استفاده کنید.
گوشت را پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت(یک شبانهروز) در یخچال(دمای ۸-۴ درجه)نگهداری ،سپس مصرف کنید.